T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
UŞAK / KARAHALLI - Karahallı Anadolu İmam Hatip Lisesi

YKS

Ock

Sınıf Rehber Öğretmenleri tarafından sınav sonuçlarının analizleri yapılarak velilerimizle değerlendirmesi yapıldı.

Ock

İlçemiz Karahallı Müftülüğünüde görevli İmam Mustafa ÇAZIM tarafından İlahiyat Bölümü ve İmamlık mesleği hakkında gerekli bilgilendirmeler yapılarak öğrencilerimizin soruları cevaplandırıldı.

Ock

Farklı Meslek Gruplarının Öğrencilerle Buluşması kapsamında ilçemiz devlet hastanesi doktoru tarafından öğrencilerimize meslek tanıtımı yapıldı.

Ock

Öğrencilerimizin sınav hakkında bilgilendirilmesinin yanında, psikolojik olarak aynı süreçten geçmiş ,onları anlayabilecek sınava girmiş ve başarılı olan mezun öğrencilerimizle bir araya getirdik.

Ara

Öğrenclerin yorum ve muhakeme gücünün arttırılması için 'Meslek Dersleri Soru Çözüm Saati Uygulaması' yapıldı.

Ara

Uşak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Rehber Öğretmeni  Serpil GÜZELYURT tarafından meslek tanıtımı yapıldı. Öğrencilerin sorularını cevaplayarak mesleği hakkında geniş bilgi sahibi olmalarını sağladı.

Ekm

12. SINIF DANIŞMAN ÖĞRETMENİ MEHMET AYCAN TARAFINDAN ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE HEDEF YKS ÜNİVERSİTE HAZIRLIK PROGRAMININ TANITIM ÇALIŞMALARI  YAPILDI.

Ekm

HEDEF YKS PROJESİ KAPSAMINDA YAPILAN VE YAPILACAK ÇALIŞMALARIN TANITILMASI VE ÇALIŞMALARIN YÜRÜTÜLMESİ İÇİN OKUL KÜTÜPHANEMİZ BÜNYESİNDE TANITIM KÖŞESİ OLUŞTURULDU.

Ekm

HEDEF YKS 2024 Projesi kapsamında Okul Akademik Takip Komisyonu kurularak toplantı yapıldı.

Ekm

Okulumuz İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Menekşe KOŞAN tarafından 12. sınıf öğrencilerimize HEDEF YKS Projesi kapsamında yapılacak etkinlikler hakkında bilgilendirme yapıldı. Proje afişleri dağıtıldı.