UŞAK / KARAHALLI - Karahallı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

İL,İLÇE ÇAPINDA ÇEŞİTLİ YARIŞMA VE ETKİNLİKLERİNDE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ İLE ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTUK.

Mrt

Örnek vaaz ve hutbelerin gösterimi ve uygulaması etkinliği okulumuz meslek dersleri öğretmeni Menekşe KARAHAN idaresinde okulumuz mescitlerinde öğrencilere ezan okuma uygulaması yaptırılmıştır. Ayrıca kız öğrencilerimizle sohbet etkinlikleri gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulda yaşanılan genel sorunların tespiti ve çözümüne yönelik önce öğrencilerimizin görüşlerini aldığımız bir anket uygulandı. Okulumuz öğretmenleri tarafından değerlendirilen anketlere göre birinci sınavların hemen akabinde veli toplantı günlerinin oluşturulmasına karar verilmiştir. Yapılan değerlendirmelerin okul idaresi-öğretmen-veli-öğrenci dörtlüsü arasında değerlendirilerek sürdürülmesine karar verilmiştir.

Ock

Öğretmenler kurulu kararıyla oluşturulan öğrenci sosyal kulüpleri Sosyal Etkinlik Modülüne işlenmiştir.

Ock

Mesleki Uygulamalar konusunda İlçe Müftülüğü ile işbirliği protokolü imzalandı.

Ock

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Gülce YILDIRIM tarafından okulumuz öğretmenlerine, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan eğitim öğretimin kalitesini arttırmak için yapmış olduğu çalışmalar kapsamında "Covid 19 sürecinde dünyadan uzaktan ve yüz yüze farklı eğitim uygulamaları" konulu seminer verdi.

Ock

Okulumuza kitaplık ve süreli yayınların bulunduğuveli kabul mekanı oluşturduk.

Ock

Öğrencilerimizin üniversiteye hazırlık ve kariyer planlama sürecinde etkin olarak desteklenmesi için "Akademik Takip Komisyonu" oluşturuldu. Komisyon okulda uygulanacak eylem planını belirlemek için bir toplantı gerçekleştirdi.

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün Anadolu İmam Hatip Liseleri'ne yönelik hazırlamış olduğu Üniversiteye Doğru Hedef 2022 Pojesi kapsamında okulumuzun Üniversite Hazırlık  Programı Yıllık Eylem Planı hazırlanmıştır.

Ock

Enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması konusunda bilinç oluşturmak amacıyla hazırlanan söz konusu video ve görsellere ulaşılabilecek link üzerinden ulaşılabilir.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün uhdesinde düzenlenen Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında il birincisi olan öğrencimiz Şenay AYVAZ ve öğretmenimiz Menekşe KARAHAN'ı tebrik ediyoruz.

Kas

Kur'an-ı Kerim, Hitabet ve Meslekî Uygulama dersleri kapsamında öğrencilerimizin imam hatiplik, müezzinlik, vaizlik uygulamaları devam etmektedir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı öğrencilerimizin etkin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kas

12. Sınıf öğrencilerimize seviye tespit sınavı uygulandı.

Kas

KTS kapsamında Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmeni Menekşe KARAHAN okulumuz öğretmenlerine Uzaktan eğitim sürecinde öğrencileri motive etmenin yolları hakkında bir slayt gösterisi eşliğinde seminer vererek bilgilendirmiştir. Faaliyetimiz verimli ve başarılı geçmiştir. Okulumuzdaki öğretmenler bu süreçte uzaktan eğitim hakkında bilgi sahibi olup öğrencilerimizin okuldan soğumaması bilgi aktarımının devam etmesi ve eğitim her koşulda devamının sağlanması hakkında çeşitli fikirler üzerine tartışmış ve yapılabilecek etkinlikler konuşularak kararlaştırılmıştır.